Meer resultaten voor e

e
e-Refinery.
Tekorten aan olie en gas laten niet alleen de prijzen van gas en benzine maar ook van kunststof, medicijnen en cosmetica stijgen. Om onze maatschappij minder afhankelijk te maken van fossiele bronnen en klimaatverandering tegen te gaan, moet de chemische industrie radicaal veranderen.
Officiële 2021 veiligheidsbeoordeling van de Ford Mustang Mach-E.
Dummy numbers showed good protection of the knees and femurs of both the driver and passenger. Ford showed that a similar level of protection would be provided to the legs of occupants of different sizes and to those sitting in different positions.
eTwinning - Homepage.
De voorbereidingen voor de lancering van het nieuwe European School Education Platform zijn in volle gang. Vanaf mei 2022 worden Europese professionals en belanghebbenden in het schoolonderwijs uitgenodigd om het nieuwe platform te verkennen, dat uiteindelijk een hub voor inhoud, netwerken en professionele ontwikkeling zal worden.
Berichten over uw buurt - Zoeken Overheid.nl.
Berichten over uw buurt. Altijd op de hoogte van besluiten in uw buurt. Besluiten zoals vergunningen, bouwplannen en plaatselijke regelgeving kunnen van invloed zijn op uw woonomgeving. Uw gemeente en andere overheidsorganisaties publiceren deze besluiten op Berichten over uw buurt.
Nederland Elektrisch - Formule E-Team.
het bevorderen van elektrisch vervoer, waaronder kennisontwikkeling, kennisdeling, informatieverstrekking, en het bevorderen van de uitrol van elektrisch vervoer, voertuigen, oplaadinfrastructuur en inpassing in het elektriciteitsnet en.; het bevorderen van groene groei en export van zowel producten als diensten met relatie tot elektrisch vervoer.
E-books lenen bij de online Bibliotheek.
Als een vrouw op vakantie gaat naar het landhuis van haar pas overleden oma in Tsjechië en vlak voor de aankomst daar een Tsjechische vrouw aanrijdt, reageert de politie heel intimiderend en wordt er bovendien ingebroken in het landhuis. Bekijk dit e-book.
E-nursing.
Samen met deskundigen op het gebied van didactiek, informatiekunde en informatica hebben we een digitale leeromgeving ontwikkeld waarbij op overzichtelijke wijze theorie en praktijkkennis worden gepresenteerd. Onze cursussen worden ontwikkeld voor en door professionals, op basis van wensen en behoeften van professionals uit de dagelijkse praktijk. Certificaat en accreditatie. Als de cursus is doorgenomen kan online de eindtoets gemaakt worden.
eHerkenning Homepage.
Remco van der Linden - directeur Techniek en Markt bij Techniek Nederland. Jaarplan eHerkenning 2022 vastgesteld. Het Strategisch Beraad eTD heeft op 10 februari het jaarplan 2022 van het Tactisch Beraad voor eHerkenning definitief vastgesteld. Lees meer over het jaarplan eHerkenning 2022.
E-learning Passie voor Horeca.
Opleiden en trainen is de beste manier om nieuwe en zittende medewerkers beter te laten functioneren én om te binden aan de zaak Ricardo Eshuis, Directeur Stichting Vakbekwaamheid Horeca. Vakmanschap in de horeca, daar staan wij achter Stichting Vakbekwaamheid Horeca.
E-sites Digital Agency Digitaal meesterschap Breda.
Om te vernieuwen en verwonderen. Daarstaan we voor bij E-sites Digital Agency, al meer dan 22jaar. Samen benutten we digitale technologie, om kansen te grijpen en te groeien, om je organisatie wendbaarder te maken, je processen te optimaliseren of in te spelen op de veranderende behoeftes van je doelgroepen.
E-commerce in de EU.
Tel ze dan bij elkaar op voor de berekening van de drempel van € 10.000. Afstandsverkopen, zoals e-commerce, binnen de EU. U hebt met uw webshop omzet in andere EU-landen: in Italië € 650, in Spanje € 2.000 en in Duitsland € 8.500.
e-Quest: Glasvezel, Datacenter Automatiserings diensten.
De belangrijkste redenen om over te stappen naar de Cloud waren de behoefte aan stabiliteit en beschikbaarheid." e-Quest ontzorgt ons in het beheer en de ondersteuning van onze complete IT omgeving. Een betrouwbare partij met de juiste kennis en kunde waarbij pro-actief wordt gehandeld."

Contacteer ons