Meer resultaten voor ebooks

ebooks
de online Bibliotheek Wat is de online Bibliotheek?
Ontdek de e-books van de online Bibliotheek. Hoe kan ik e-books lezen? Op je telefoon of tablet. Wil je e-books lezen op je telefoon of tablet? Gebruik dan onze nieuwe online Bibliotheek-app. Je kunt in deze app zoeken, vinden, lenen, lezen en luisteren.
Ebooks.
Prachtige roman over een zoektocht door het zinderende Saoedi-Arabië naar de vermiste jonge vrouw Nouf Zoeken naar Nouf is een mooi geschreven en sfeervol boek dat een prachtig inzicht biedt in het gevoelsleven van de hoofdpersonen en de islamitische denkwereld.
E-books en e-readers lenen en lezen bij bibliotheek Maastricht.
De eBooks eregalerij is in april 2011 gelanceerd en bevat vijfentwintig klassiekers uit de Nederlandse literatuur, zoals Max Havelaar van Multatuli en Camera Obscura van Nicolaas Beets, te downloaden als e-book. Bijzonder aan deze e-books is dat ze zijn verrijkt met achtergrondinformatie.
Boeken E-books.
Wil jij e-books lezen? Als Bibliotheeklid met een Bieb Comfort of Bieb Deluxe abonnement leen je e-books bij de online Bibliotheek. Je hebt de keuze uit ruim 35.000 e-books. De collectie is breed, gevarieerd en verrassend. Je vindt er van alles. Van thrillers tot romans, van informatieve boeken tot kinderboeken. Elke maand wordt het aanbod vernieuwd met populaire titels, klassiekers en bijzondere uitgaven. Je bepaalt zelf hoe je de e-books leest. Met de de online Bibliotheek-app op je tablet of smartphone. Op je e-reader. Of online via je pc of laptop. Je registreren voor e-books: hoe werkt het? Hulp bij e-books lenen. Mail helpdesk voor hulp bij digitale diensten. Kijk hier voor alle nieuwe e-books. Hulp bij downloaden. Wil je meer weten over het lenen van e-books of over e-readers? Of over handige apps en hoe je die installeert op je smartphone of tablet? Kom naar het DigiCafé. di-za van 11 tot 12 uur. Meer over het DigiCafé. Alles over de e-reader. Wat is het, hoe werkt het en wat kost het? We hebben het voor je op een rijtje gezet. Ga naar de webpagina. Free ebooks for librarymembers.
Ebooks.
En om het je nog aantrekkelijker te maken, kun je met dat abonnement ook nog eens gebruikmaken van heel veel andere voordelen. Volg bijvoorbeeld eens een cursus in de Bibliotheek, of kom langs bij een bezoek van een bekende auteur.
eBook.nl.
Copyright 2018 eBook.nl. De best verkochte boeken, overzichtelijk bij elkaar. Op de hoogte blijven van de laatste nieuwe ebooks? De beste ebooks aan de beste prijs! Geniet van de mooiste aanbiedingen. Bestseller 60 e-books. eBooks tot 750., eBooks voor dyslectici.
E-books.
Met de Luisterbieb kun je plezier beleven aan de beste audioboeken, waar en wanneer je wil. In de stiltecoupé, onderweg naar je werk, of in een rumoerige omgeving. De Luisterbieb-app is gratis en je hoeft niet eens bibliotheeklid te zijn.
E-books Luisterboeken.
Op deze pagina vind je informatie over het gebruik van e-books en luisterboeken. Zo kun je via deze pagina een account aanmaken, heb je toegang tot het aanbod en vind je er informatie over verschillende manieren van lezen: op tablet of smartphone, e-reader, laptop of pc.
Gratis Gratis ebooks ebooks eReaders.nl. eReaders.nl.
Deze ebooks kun je gratis downloaden en lezen op je tablet, ereader, smartphone of pc. Blader door de vele gratis ebooks gesorteerd op genre en download de gratis ebooks met een muisklik. Voor gratis ebooks ga je naar Gratispdf.nl! Gutenberg.org heeft een grote hoeveelheid gratis ebooks in verschillende talen.
E-books.
Zoeken in de catalogus Zoeken binnen de site. Het wordt door sommigen de grootste vernieuwing sinds de uitvinding van de boekdrukkunst genoemd: het e-book. Net als tegenwoordig met muziek gebruikelijk is, wordt een e-book via internet op een e-reader, tablet of laptop gedownload.
E-books en luisterboeken lenen: hoe werkt het?
Let op: voor de e-books en luisterboeken heb je een abonnement nodig van de online Bibliotheek. Hulp bij het lenen van e-books en luisterboeken. Je kunt bij de online Bibliotheek e-books lenen om te lezen op je e-reader, telefoon, tablet, pc of laptop.
E-books e-books. lenen bij de online Bibliotheek.
Boek van de dag. Olive Kitteridge heeft haar leven lang lesgegeven aan de kinderen van Crosby, een kuststadje in Maine. Nu ze met pensioen is, wordt ze meer dan ooit betrokken bij de menselijke dramas achter de keurige façades van het stadje.

Contacteer ons