Meer resultaten voor e-book

e-book
EBook Collection EBSCOhost.
Het is ook mogelijk om een eigen e-reader te gebruiken zie overzicht; download dan eerst Adobe Digital Editions. Voor veel databanken / digitale bronnen / digitale tools kun je een persoonlijk account aanmaken om extra functionaliteiten als attendering, opslag etc.
LUMC lanceert e-book over leven na transplantatie LUMC.
Daar is dit e-book 'Leven' na een transplantatie voor bedoeld, vertelt prof. Ian Alwayn, voorzitter van het LUMC Transplantatiecentrum. Wilt u meer weten over leven na een transplantatie, of bent u benieuwd naar het e-book? Download dan het e-book op de website van het Tranplantatie Centrum.
E-books lenen bij de online Bibliotheek.
Boek van de dag. Suzanne Vermeer Lentevuur. Als een vrouw op vakantie gaat naar het landhuis van haar pas overleden oma in Tsjechië en vlak voor de aankomst daar een Tsjechische vrouw aanrijdt, reageert de politie heel intimiderend en wordt er bovendien ingebroken in het landhuis. Bekijk dit e-book.
Download het e-book: Vastgoeddata op orde, meer dan een inhaalrace" - Vabi.
Download het e-book: Vastgoeddata op orde, meer dan een inhaalrace. Wil je het e-book Vastgoeddata op orde, meer dan een inhaalrace ontvangen Laat je gegevens achter, dan sturen we het e-book per e-mail naarje op. Welke data over het vastgoed is in de dagelijkse praktijk nu écht van belang?
PEP Vrijwilligershandboek.
Mensen die we de afgelopen jaren hebben ontmoet en die wegwijs gemaakt wilden worden op het gebied van besturen, organiseren en verantwoorden. Dit e-boek biedt u allerlei informatie, kennis, hulpmiddelen en tools waarmee u in korte tijd uw organisatie kunt versterken en professionaliseren en zo efficiënter kunt werken aan een gezonde bedrijfsvoering.
Een e-book: wat is dat eigenlijk? - Pumbo.nl.
wat is een ebook. Bel 0229-700228 voor vrijblijvend advies! Bel 0229-700228 voor vrijblijvend advies! Wat is een e-book? Van PDF tot ePub en van AZW tot IBA. Dat een e-book een digitaal boek is dat op een e-reader of een ander elektronisch apparaat kan worden gelezen, weet tegenwoordig bijna iedereen. Wat voor velen echter nieuw is, is dat e-books in verschillende verschijningsvormen ofwel bestandsformaten voorkomen.
Download e-book - 15 Kurkuma recepten 12 wetenschappelijk bewezen kurkuma geheimen.
Klik hier om je e-book te downloaden. In dit e-book, heerlijke verantwoorde.: Golden chia pudding. En andere gerechten met Golden Milk Kurkuma. Ik ben er van overtuigd dat dit e-book je zal helpen een grote stap vooruit te zetten richting het bereiken van optimale gezondheid.
e-book Nederlands woordenboek - Woorden.org.
Wat is het meervoud van e-book? Het meervoud van e-book is e-books. Eén e-book, twee e-books. Wat betekent e-book? 'licht, dun computertje tablet waarin een duizenden boeken kunnen worden opgeslagen en gelezen'' Hoe spel je e-book? e-book spel je E Streepje B O O K.
Dit zijn de 4 beste ebook-apps voor je iPad en iPhone. iPhoned.
Techjournalist uit Duiven die zich 24/7 bezighoudt met tech, games, films, series en alles daaromheen. Daarnaast groot liefhebber van voetbal. iPhoned Apps App Store Boeken lezen op je iPhone: dit zijn de 4 beste ebook apps. 3 november 2014, 12:13.:
Hoe zit het met het e-book - Wat mag wel en wat niet? Vijf vragen.
Je mag onbeperkt korting geven op je e-book, dus kun je leuke acties bedenken bij je e-book om de verkoop te stimuleren. Moet ik mijn e-book in verschillende formaten aanbieden? In de beginjaren van het e-book bestonden er veel verschillende bestandsformaten, zo ongeveer elk type reader had een eigen formaat.
Hoe maak je een ebook? Beetje makkelijk?
In ruil voor het e-book geeft de lezer je toestemming om hem blogupdates te sturen. Als het e-book bevalt, is je nieuwe lezer daar zelfs blij mee. En wij internetsurfers zijn verwend. Voor minder dan een goed ebook doen we het tegenwoordig niet meer, inschrijven.
Ebook - 5 definities - Encyclo.
Een eBook is niets anders dan een elektronisch document in boekvorm. Een eBook kunt u op een computer of met behulp van een speciale e-Reader lezen. De omvang van een elektronisch boek is nauwelijks een probleem, het kan tot wel vijftigduizend pagina's' gaan.

Contacteer ons