Meer resultaten voor chiptuning

chiptuning
Chiptuning Op Maat TÜV, Garantie Testbank gemeten.
Neem contact met ons op. Chiptuning op maat. Wat is chiptuning? Chiptuning is het afstellen van een motor voor betere prestaties. In elke auto bevindt zich tegenwoordig een computer. Deze computer stuurt de motor aan en wordt het motormanagement of de ECU Electronic Control Unit genoemd.
Dyno Chiptuning Files 1 in Tuning Files en Software!
100 betrouwbare tuning files, afgesteld op onze 4x4 Dyno-testbank. Altijd de beste file support voor chiptuning bedrijven wereldwijd. Op maat gemaakte software met de beste prestaties tegen eerlijke prijzen. Files per maand. Minuten per file service. Wat onze klanten zeggen.
Chiptuning Bosch Car Service De Vallei.
Bosch Car Service De Vallei biedt u, door genoemde samenwerking met Digicar Engineering, de meest uitgebreide werkwijze en daarmee zekerheid en kwaliteit van chip tuning. Met de levenslange garantie op alle softwarediensten benadrukken we dit nog eens! Digicar-chiptuning staat garant voor de best mogelijke, maatwerk werkwijze en een verantwoorde chiptuning.
Chiptuning laten uitvoeren? DrechtstedenAutos.nl.
Behalve meer vermogen, leidt chiptuning ook tot een lager brandstofverbruik. Dit is het zogenaamde eco tuning, waarbij we de auto zo programmeren dat deze het meest efficiënt omgaat met brandstof. Uiteraard hangt het verbruik nauw samen met het rijgedrag van de bestuurder, maar uitgaande van een normale rijstijl is een brandstofbesparing mogelijk tussen 5 en 20 procent. 078 617 63 61. Kamerlingh Onnesweg 10 A, 3316 GL Dordrecht. Vragen of interesse? Meer diensten van Drechtsteden Auto's.' Neem contact op. Kamerlingh Onnesweg 10 A 3316 GL, Dordrecht 078 617 63 61 info@drechtstedenautos.nl. 0830: tot 1730.: 0930: tot 1530.: Onze paginas maken gebruik van functionele analytische cookies.
Chiptuning Experience laat je auto chippen door experts.
Merk Kies merk. Chiptuning Experience Nederland is gespecialiseerd in het verbeteren van motorprestaties met standaard 2 jaar motorgarantie. Prestatieverbetering aan de motor levert u meer koppel 30 en meer vermogen 20 wat uiteindelijk resulteert in brandstofbesparing voor personen autos en vrachtautos.
ChiptuneRS Meesterlijke chiptuning.
Chiptuning Stage 1,2,3., Chiptuning is het afstellen van de motor vanuit het motormanagement. Wij bieden een motorafstelling van topkwaliteit en testbank gemeten. Onze calibratie engineers zijn in staat afstellingen te maken voor dagelijks gebruik, voor racerij of voor speciale verzoeken.
Chiptuning en Ecotuning, ECU programmeren Autobedrijf D. Mulder Winschoten.
Tevens programmeren we alle milieu functies uit wat beter is voor uw motor en daardoor ook nog meer vermogen levert. Chiptuning heeft als doel om zoveel mogelijk vermogen uit uw auto te halen. Wij houden hierbij rekening met de regelgrenzen en toleranties van de fabrikant.
Home - De Kroeze Chiptuning.
De Kroeze Chiptuning heeft een volledig ingerichte mobiele tuning werkplaats, waarmee we op locatie snel ons werk kunnen doen. Ook onze vermogentester is op elke locatie inzetbaar. Hierdoor zijn we enorm flexibel en kunnen we op elk gewenst moment in de gehele Benelux uw voertuig tunen en optimaliseren.
Chiptuning - Fasttech.
Performance in- en uitlaatsystemen. Wij worden gemiddeld beoordeeld met een 8.9. Bekijk alle recensies. Meest gestelde vragen onze antwoorden. Hoe lang duurt de tuning? In de meeste gevallen zijn wij 2 á 3 uur bezig met het chiptunen van een voertuig. Bij sommige voertuigen is het complexer waardoor het mogelijk langer duurt. Bij het maken van een afspraak geven wij aan hoelang het duurt bij uw voertuig. Is chiptuning veilig voor de motor? Chiptuning is niet schadelijk mits dit vakkundig en met precisie wordt uitgevoerd. Wij zullen nooit te veel vragen van de auto. Onze engineers weten tot hoever ze kunnen tunen. Na het chiptunen wordt er ook uitvoerig getest. Is er een verhoogde kans op slijtage van de motor na chiptuning? De motorfabrikant bouwt een ruime veiligheidsmarge in wanneer de auto van de band rolt. Bij normaal gebruik van uw voertuig na chiptuning is er geen verhoogde kans op extra slijtage in de motor. Welke gevolgen heeft chiptuning voor de fabrieksgarantie?
Chiptuning BMR Tiel.
Chiptuning BMR Tiel. In iedere auto waar een 'motormanagement' systeem is geplaatst, is er een mogelijkheid deze te chiptunen. Neem contact met ons op. Het is eveneens mogelijk om buiten de reguliere openingstijden een afspraak te maken voor onze occasions.
Voor- en Nadelen Chiptuning Wondermiddel voor je auto?
Wat kost goede chiptuning? Een goede stage 1 chiptuning kost tussen de 200 en 400 euro. Onder de 200 euro is het lastig om goede tuning te doen, aangezien er 2 tot 4 uur duurt om uit te voeren. Ook is er specialistische kennis nodig om goede chiptuning uit te voeren. Je kunt chippen met een goedkoop OBD stekertje uit china. Het probleem is dat je daarmee vaak niet de volledige software kunt bereiken, als alles goed gaat, is dit geen probleem. Maar mocht de accu spanning net iets zakken of de computer vastlopen. Kun je met deze apparatuur de ECU niet herstellen en vaak kun je ook geen goede back-ups maken met simpelere tuning apparatuur. Wanneer je auto tunen? Ik zou je nooit aanraden je auto direct na aanschaf te laten chippen. Wat verstandig is is om eerst 10.000 kilometer te rijden met je nieuwe auto. Zo ontdek je eventuele fabrieksfouten en kun je gebruik maken van de fabrieksgarantie.
Wat is Chiptuning? Autobedrijf de Limbeek.
Zorg voordat u gaat chiptunen dat de auto helemaal in orde is. Door het toegenomen vermogen worden de onderdelen zwaarder belast en kunnen gebreken aan het licht komen. Vooral bij oudere autos is dit van belang ten gevolge van normale slijtage of achterstallig onderhoud. RICA Engineering is gespecialiseerd in software modificaties en kan vaak kleine gebreken oplossen terwijl u wacht. Dit is echter niet altijd het geval met als gevolg dat het opwaarderen van de software niet uitgevoerd kan worden. Uw normale dealer of garage waar uw auto in onderhoud is kan zorgen dat de auto in prima staat verkeerd door middel van een servicebeurt. Waarop letten na tuning? Alle RICA ECU upgrades voor benzine motoren zijn geoptimaliseerd voor gebruik van benzine met een octaan gehalte van 98. Voor diesel motoren raden wij aan om een brandstof zoals BP Ultimate of Shell V-Power te gebruiken. Het gebruik van een brandstof met laag octaan gehalte zorgt ervoor dat de motor niet kan profiteren van de resultaten ten gevolge van chiptuning en kan zelfs resulteren in schade aan de motor onder extreme belasting.

Contacteer ons